7 Ağustos 2012 Salı

Melek Kolye

Tüm dinlerde günahsız varlıkları simgeleyen melekler Allah’ın hizmetinde ki sadık kullarıdır. Hangi dinde olursa olsun meleklere inanmak imanın şartları arasında yer alır. Meleklerin çeşitli görevleri olup insanları korumak için görevlendirilen pek çok melek olduğu bilinmektedir. Melek kolye ile sizde sevdiklerinizin korunmasını dileyebilirsiniz. Melek kolye tasarımları ile de son derece şık takı çeşitleridir.
Mesela ellerinde kalp tutan bir melek sevdiğinize en temiz duygularınız ile kalbinizi teslim ettiğinizi ifade etmesi açısından son derece güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Ayrıca aşk meleği Eros’un canlandırıldığı melek kolyeler ise aşkını bir türlü itiraf edemeyen kişilerin yardımcısı olması açısından çok fazla tercih edilmektedir. Bu tip melek kolyeler aşkın ifade edilmesi açısından son derece uygundur. Melek kolye hediye kutusuna kolyenin anlamını vurgulayan ve sizin duygularınız ile devam eden kısa bir not düşmeniz de ilişkinizin yeni bir boyut kazanmasında son derece yardımcı olacaktır.
Melek kolyesi takı sanatının başladığı eski zamanlardan beri kullanılmakta olup melek figürlerinin yer aldığı aksesuarlar çok sık tercih edilmektedir. Aynı Melek kolye kime verildiğine bağlı olarak anlam itibari ile çok büyük bir farka sahip olabilir. Melek kolye annenize verirken “melek annem”,  diyerek sizi koruyan kollayan kişiye armağan olabilir. Sevgilinize verirken “meleğim” diyerek aşkın ve sevginin tutkusundan çok masumiyetini vurgulamaktadır. Son dönemde melek kolye kadar popüler olan bir Feriha dizisiyle ünlenen üründe Feriha melek kanadı kolye modelleridir. Feriha kolye anlamı ise daha çok takan ya da hediye edilen kişinin melek gibi temiz olduğunu sadece kanatları eksik olduğu için bunu tamamlama gereği duyduğunuzu ifade etmektedir. Melek kolyeler tüm duyguları eksiksiz ifade eden son derece çarpıcı hediye seçenekleridir.
Gümüş melek kolyeleri de son derece beğeni toplarken özellikle de sevgililer için ideal hediye seçenekleri olarak öne çıkar. Melek kolyelerin yanına ekleyebileceğiniz melek küpe ve melek bileklik ile dilerseniz melek takı seti de oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder