21 Ekim 2014 Salı

Feriha Kolye

Farkındamısınız bilmiyorum bu yazıyla birlikte üst üste üçüncü dizi fenomenleriyle anılan takılar hakkında yazı yazıyorum. Bu gidişe göre bu fakir daha çok yazacağa benziyor :)

Bugünkü yazı konumuz Feriha Kolye. Namı diğer Melek Kolye. Aslında melek kolyeydi adı. Biz takı sektöründe öyle diyorduk ona. Birgün Adını Feraye Koydum dizindeki Baş Karakter Feraye bu kolyeyi taktı ve o gün bugündür insanlar onu Feriha Kolye olarak arıyorlar. Googleye yazın ilk sırada onu göreceksiniz. Malum ulu google yalan söylemez :)

İnternet aleminin kralı ya da kraliçesi malumunuz google! Ondan daha mı iyi bileceğiz biz dedik ve biz de artık Feriha Kolye diyoruz bu modele. Melek kolye modelleri içinde en popüler olan model olup en çok satılan ürünler arasındadır. Toptan satışımız olduğu için tüm Türkiye'ye bu kolyelerden bir ara yetiştiremiyorduk. Talep o kadar fazlaydı yani. Eline fotoğrafını alan ya da sadece Ferayenin taktığı kolye diyerek kuyumculardan bu kolyeyi talep etmişlerdi. Hey gidi günler hey... Aslında şimdi de popüler. Ama dizi yayındayken bir başka talep olduğu kesin.

Feriha Kolyemizin hikayesi bu. Yine bir dizi, yine sevilen bir karakter, yine talep edilen bir takı... Bakalım hangi dizilerden kimlerin takıları popüler olacak! Biz de merakla bekliyoruz.

Görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder