18 Aralık 2014 Perşembe

Kar Tanesi Kolyesi Modelleri

Dünyada bir tane en yüksek tepe var: Everest
Dünyada bir tane en uzun nehir var:  Nil
Dünyada bir tane en büyük göl var: Baykal

Dünyada milyarlarca insan var: İnsan adeti kadar da farklı parmak izi ve retina var. Yine milyarlarca kar tanesi yer yüzüne her yıl düşmekte ve hiçbiri birbirinin aynısı değil. Herbiri Everest gibi, Baykal gibi, Nil gibi ve yine aynı insanlardaki retina ve parmak izinde olduğu gibi tek ve biricik!

Dünyaya düşen her kar tanesi eşsizdir ve hiçbiri birbirine benzemez. Bilim adamları tarafından kanıtlanan bu mucizevi gerçeklik birçok sektöre ilham kaynağı oldu. Özellikle kar tanelerinin eşsiz tasarımları büyüteçlerle keşfedildikten sonra tasarımcıların dikkatini çekti. Dünyada bir eşi daha olamayan kar taneleri pazarlamacıların muhteşem yakıştırmaları ile kadınların gözde figürleri arasına girdi.

Kar tanesi figürü anlamı: "Benim için benzersiz ve teksin!" 

Kar tanesi figürü anlamı itibari ile çok değerli bir hediye olarak görülmeye başlandı. Sevdiklerine eşsiz bir hediye vermek isteyen ve onlara dünyada bir tane olduklarını söylemek isteyen kişiler sevdiğine kar tanesi figürünü hediye etmeyi tercih eder oldular. Tabii pazarlamacıların bu konudaki katkısını yadsımamak lazım! Her şey algılarla ilgili :)

ekolye.com olarak kar tanesi kolye, kar tanesi bileklik, kar tanesi yüzük, kar tanesi küpe ve bunların hepsini bir arada bulabileceğiniz kar tanesi setler yaptık.

Bazen tek bir söz milyonlarca liralık hediyeden eftaldir diyerek "Seven sevdiğine, sevdiğini söylesin!" hadisiyle yazıya son veriyorum :)









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder